Magazin Bülent Ersoy, Bu Tarz Benim'de jüri üyesi oldu

Bülent Ersoy, Bu Tarz Benim'de jüri üyesi oldu

Paylaş
Bülent Ersoy, Bu Tarz Benim'de jüri üyesi oldu

İzlenme rekorları kıran program Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy jüri kadrosunda yerini alan son isim oldu

İki kanal arasında büyük bir mücadeleye sahne olacak Bu Tarz Benim'in yeni sezonu için ortaya atılan son iddia Bülent Ersoy'u yeniden ana gündem maddesi olmaya taşıyacak gibi görünüyor. Oya Aydoğan'ın sosyal medyada paylaştığı bir iletisinde, Bülent Ersoy’un Show Tv’de yayınlanacak olan “Bu Tarz Benim” yarışmasında jüri olacağını açıklamasıyla ortaya çıkan gerçek karşısında TV8'in nasıl bir hamle yapacağı beklenmeye başlandı.

Haberin Devamı

Çok konuşulan bu iddia hakkında ise Oya Aydoğan şöyle konuştu;

"Show Tv’deki kadroya Bülent Ersoy da dahil oldu. Bülent geçtiğimiz Cumartesi günü Show Tv’yle anlaşma imzaladı. Hafta içi çekimlerinde olmayacak ama haftasonu yayınlanacak olan final bölümlerinde jüride yer alacak…"

CHLOE İLE AYNI EKİPTE

Show TV'de yayınlacak Bu Tarz Benim yarışması, yeni ekibiyle 19 Ocak pazartesi günü ekranlarda olacak. Sunuculuğunu Ebru Akel'in yapacağı ekibin jüri kadrosunda; ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi, sansasyonel moda yazarı Sibel Arna ve marjinal tarzıyla dikkat çeken stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı ‘Bu Tarz Benim' merakla bekleniyor. Bu ekibin yanı sıra Bülent Ersoy'un hafta sonu yer alacağı jüri koltuğuna oturacak bir diğer isim Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan Ortaç olarak belirlendi.

Haberin Devamı