Magazin Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 2 aylık tatili başladı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 2 aylık tatili başladı

Paylaş
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 2 aylık tatili başladı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonunu Bodrum Gümüşlük'teki villalarında açtı. Ali KESER / POSTA

Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen, Nisan 2019’da dünyaya gelen oğulları Karan ile sezonu açtı. Çift, geçen yıl Bodrum Gümüşlük’te 6 milyon TL’ye aldıkları havuzlu villalarına gitti. İkiliye Fahriye Evcen’in annesi Hatime ile kardeşi Esra da eşlik ediyor. Ayrıca iki yardımcı, Karan’ın dadısı ve Burak Özçivit’in şoförü de kendileri için yaptırılan müştemilatta kalıyor. Bodrum’a Porsche marka iki cip, bir VIP minübüs ile gelen Burak Özçivit hem eşini gezdirmek, hem balık tutabilmek için küçük bir tekne satın aldı.

Haberin Devamı

Karan havuzu sevdi

Burak Özçivit önceki gün bahçe dekorasyonu ile ilgilendi, ustalara ve bahçıvana yardım etti. Bu sırada oğlu ağlamaya başladı. Hep birlikte havuza girince Karan’ın ağlaması bir anda kesildi. Fahriye Evcen yardımcı personelin “Gazeteciler fotoğraflarınızı çekiyorlar” sözlerine tepki göstermedi. Aksine muhabirlere el salladı ama mayolu görüntülenmemek için de sudan çıkarken havuzun diğer merdivenini kullandı. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Gümüşlük’teki evlerinde iki ay kalacak.