Spor Bursa golcüyü Prag'da arıyor

Bursa golcüyü Prag'da arıyor

Paylaş
Bursa golcüyü Prag'da arıyor

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, hücum hattına düşünülen futbolcularla görüşmek için Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gitti

Ligde zirve yarışından kopmak istemeyen Bursaspor, hücum hattında yabancı bir oyuncu transferinin ardından, ihtiyaç duyulması halinde bir oyuncu daha kadrosuna katacak.

NUNEZ VE STEINERT YOLCU

Yeşil-beyazlı ekipte sezon başında Arjantin’den transfer edilen ve beklenen performansı gösteremeyen Steinert ve Nunez’in gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde bulunan golcülerle görüşmek için dünkü Karşıyaka maçının ardından Prag’a gitti. Mestan’ın listede bulunan birkaç oyuncuyla görüşeceği ve bu görüşmelerin ardından transferin netlik kazanacağı öğrenildi.

YENİ DROGBA GÖZDE

Fildişi’nde “Yeni Drogba” denilen ve ilk kez Polonya ile oynanan hazırlık maçında Drogba’nın yerine forvette şans bulan Bony Wilfried için de Sparta Prag kulübü ve menajerlerle Mestan’ın görüşeceği öğrenildi.

Sparta Prag’da forma giyen ve attığı gollerle dikkatleri üzerine toplayan 23 yaşındaki genç yıldız, 17 maçta 10 gol atarak üstün bir grafik sergiledi. Wilfried, bu sezon Avurupa Ligi’nde 5 gol kaydetti.

HOLENDA DA GÜNDEMDE

Bir dönem Sparta Prag’da oynayan, yardımcı antrenör Mutlu Topçu’nun da geçtiğimiz sezon izlediği, şu anda ise Rusya’nın Anzhi Makhachkala takımında forma giyen 25 yaşındaki Çek futbolcu Jan Holenda’nın da görüşülecek oyuncular arasında olduğu öğrenildi.

Ülkesinde “Kafacı” lakabıyla tanınan 1.86 boyundaki golcü futbolcunun olumlu yönlerinin fiziksel üstünlüğü ve dağıtıcı özelliği olduğu belirtiliyor.

Yeşil-beyazlı takımın ara transferde alacağı futbolcuların Wilfried, Holenda ve ismi saklı tutulan birkaç futbolcuyla daha yapılacak görüşmenin ardından netleşeceği öğrenildi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı