Spor Bursa'da 'şampiyonluk' yasak

Bursa'da 'şampiyonluk' yasak

Paylaş
Bursa'da 'şampiyonluk' yasak

Bir ilköğretim okulunda panele katılan Bursasporlu futbolcular Volkan Şen, Ozan İpek ve İsa Bağcı, şampiyonluk konuşmanın erken olduğunu söyledi

Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu belirten 3 futbolcu, artık her maçın final olduğunu, önlerinde önemli bir Manisaspor maçı bulunduğunu, karşılaşmayı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM YASAKLADI"

Volkan Şen, söyleşide şampiyonluğu hiç konuşmadıklarını belirterek, “Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, şampiyonluktan söz etmeyi yasakladı. Biz de konuşmuyoruz. Nazar değmesini istemiyoruz“ dedi.

Bir öğrencinin, “Bursaspor’da oynamak nasıl bir duygu?“ sorusuna Volkan Şen, “Ben futbola alt yapıda başladım. Buraya kadar geldim. Gerçekten ayrıcalık. Benim için büyük bir mutluluk“ cevabını verdi.

"SERCAN'A 15 MİLYON EURO İSTENİYORSA NORMAL"

Bir öğrencinin, “Tabata, Beşiktaş'a 9 milyon Euro'ya satıldı. Sercan’a 10 milyon Euro vermediler. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?“ sorusu üzerine Volkan, şunları söyledi: “Sercan’a 15 milyon Euro isteniyorsa bu normal. Kalitesi ortada.

Eğer Sercan’ı, Ozan’ı, ya da başkasını alacaksalar, biçilen fiyatı verip almak zorundalar. Bunun başka alternatifi yok. Biz saha içi ve saha dışında yaşadıklarımızla çok zor bir iş yapıyoruz. Aldığımız parayı hak ettiğimizi düşünüyorum.“

"BU YOLA BAŞ KOYDUK"

Manisaspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını, bunun için de üzgün olduğunu söyleyen Volkan Şen, “Arkadaşlarımla birlikte bu yola baş koyduk. İnanıyorum ki, hiçbir engele takılmayacağız.

Ne Galatasaray, ne Beşiktaş, hiç biri önemli değil. Bizim için büyük küçük fark etmiyor. Her maçımızı kazanmamız gerekiyor. İnşallah bu haftada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz“ dedi.

Ozan İpek ise bir öğrencinin, “Yabancı futbolculara fazla para ve değer veriliyor, 6 artı 2 kuralı için ne düşünüyorsunuz?“ sorusuna, “Alt yapıdan yetişen gençler için bu kural bir engel. Bunu aşmak elimizde. Başaracağım diyorsan, bu yeteneği, hırsı kendinizde görüyorsanız başarılı olursunuz“ karşılığını verdi.

"YENİLİNCE NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?"

Bursaspor’un genç futbolcusu İsa Bağcı'da, “Yenildiğinizde moraliniz bozuluyor mu? Bu sizi nasıl etkiliyor?“ sorusuna, “Hesaplarımız karıştığı için üzülüyoruz. Ama toparlanma sürecini atlatıp iyi sonuçlar elde etmeye başlayınca moral bozukluğu gidiyor“ cevabını verdi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

3

Haberin Devamı