Spor Bursaspor 3 puanı düşünüyor

Bursaspor 3 puanı düşünüyor

Paylaş
Bursaspor 3 puanı düşünüyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, zirve yarışından kopmamak için Eskişehirspor karşısında 3 puan almak istediklerini söyledi

Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Kasımpaşa ile yapmaları gereken maçın, hava muhalefeti dolayısıyla ertelendiğini hatırlattı.

Pazar günü evlerinde oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ligin ikinci yarısına başlayacaklarını belirten Sağlam, "Rakibimiz, ikinci yarıya galibiyetle başladı. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, zirve yarışından kopmamak ve sıkıntı yaşamamak için Eskişehirspor karşısında 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

YOĞUN MAÇ TEMPOSU


Sağlam, lig ve kupada Eskişehirspor, Fenerbahçe, Ankaragücü ve Trabzonspor ile karşılaşacakları 5 maçlık yoğun bir seriye başlayacaklarına dikkati çekerek, "Kupa ve ligde oynayacağımız beş maçlık seri, geleceğimizi belirleyecek. Bu zorlu seriyi en az kayıpla kapatarak, camianın beklentisine cevap vermek istiyoruz" dedi.

Sağlam, takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmadığını belirterek, 5 maçlık seride değişik kadrolarla sahaya çıkıp, tüm oyuncularından en iyi şekilde faydalanacağını dile getirdi.

BREZİLYALI OYUNCUYA ROMA DA TALİP OLDU

Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: "Futbol şube sorumlusu yöneticimiz Mesut Mestan ve antrenörümüz Mutlu Topçu, daha önce de izlediğimiz, transfer listemizde olan bir futbolcunun maçlarını izleyip görüşme yapacaklar.

Ama bu futbolcuyu AS Roma takımı da transfer etmek istiyor. Bu nedenle bonservis bedeli bir anda yukarı çıktı."

Haberin Devamı