Spor Bursaspor'dan muhteşem koreografi

Bursaspor'dan muhteşem koreografi

Paylaş
Bursaspor'dan muhteşem koreografi

Bursaspor, taraftarları Beşiktaş maçı öncesinde Türkiye haritalı ve şehrin simgeleyen figürlerin yer aldığı koreografi yaparak görsel şölen oluşturdu

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasının açılış maçında Bursaspor Beşiktaş'ı konuk etti. Büyük bir mücadelye sahne olan maçta Beşiktaş Negredo'nun son dakika golüyle 1 puanı kurtardı. Bu sonuçla Bursaspor puanını 26'ya çıkarırken Beşiktaş'ta 31'e yükseltti


Bursaspor - Beşiktaş (Maç özeti)


YEŞİL-BEYAZLILAR 10 MAÇTIR RAKİBİNİ YENEMİYOR


Bursaspor, ligde Beşiktaş’a karşı son zamanlarda galip gelemiyor. En son 2012-2013 sezonunda rakibini 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, 10 maçtır rakibine diş geçiremiyor. Bu müsabakaların tamamında Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı.


TRİBÜNLER DOLDU


Yeşil-beyazlı taraftarlar Beşiktaş maçına yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmadan önce tribünlerde yerini alan taraftarlar takımlarına müthiş destek veriyor.

Ayrıca karşılaşma öncesinde futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar yumruk şov yaptırdı. Güvenlik sebebiyle siyah-beyazlı taraftarlar müsabakada tribünlerde yer almadı. Misafir takımın bulunduğu tribün boş bırakıldı.


KOREOGRAFİ ŞOV


Yeşil-beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesinde tribünlerde koreografi şov yaptı. Maraton bayrağında dev Türkiye haritası ortasında ay ve yıldızın olduğu koreografi yapıldı.

Teksas bulunduğu kale arkasında ise, kartonlar ve bayraklarla Bursa yazılı koreografi yazılırken, üst tarafında ise şehri simgeleyen figürlerin yer aldığı pankart açıldı. Bu koreografinin altında, ’destanlar yazılmış memleketime’ pankartı açıldı.

Haberin Devamı