Spor Bursaspor'dan Galatasaray'a şok!

Bursaspor'dan Galatasaray'a şok!

Paylaş
Bursaspor'dan Galatasaray'a şok!

Bursaspor'un Ankaraspor Kulübü'ne 300 bin TL'lik yetiştirme bedeli ödememek için profesyonel sözleşme imzalatmadığı 17 yaşındaki forvet oyuncusu Oğulcan Çağlayan'a Galatasaray talip oldu

Yönetimlerin yaptığı görüşme olumsuz sonuçlandı. Yeşil beyazlıların Oğulcan'ı satmayacaklarını söylediği belirtildi.

Ankaraspor'dan 2011'de Bursaspor alt yapısına katılan Oğulcan Çağlayan, 16 yaşında A takımına yükseldi. Yeşil beyazlılar A takımla antrenmanlara çıkan genç futbolcuya Ankaraspor'a 300 bin TL'lik yetiştirme bedelini ödememek için profesyonel sözleşme imzalatmadı. 6 ay sonra 18 yaşına gireceği için yetiştirme bedeli 30 bin TL'ye düşecek olan Oğulcan'ın beklemesi istendi.

Bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray, genç oyuncunun ailesiyle temasa geçti. Oğulcan'ın babası, geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı yönetimle İstanbul'da bir araya geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in istediği Oğulcan için sarı kırmızılı yönetim Bursaspor kulübüyle görüşmeye başlasa da, yeşil beyazlı yönetimden genç futbolcunun transferine onay çıkmadı. Galatasaray'ın Oğulcan teklifine yönetimin olumsuz yanıt verdiği, yetenekli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini söyledikleri ifade edildi.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı