Gündem Buse taburcu oldu

Buse taburcu oldu

Paylaş
Buse taburcu oldu

Ankara'daki saldırının 4 buçuk yaşındaki mağduru Buse Şenses, 16 gün sonra artık evinde. Buse'nin genel sağlık durumu iyi ancak görme kaybı devam ediyor

Buse Şenses, Ankara'daki saldırısının mağduruydu. Annesi ile bindiği askeri servis aracında yaralanarak tedavi altına alınmıştı. 4 buçuk yaşındaki Şenses, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinden taburcu edildi.

Haberin Devamı

Buse Şenses amcası ve kuzeni ile birlikte

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Başhekimi Prof. Adnan Toygar, küçük kızın genel sağlık durumunun iyi olduğunu ancak gözüyle ilgili problemlerin devam ettiğini söyledi. Toygar, Buse'nin beyin ve sinir cerrahisinde kontrollerinin süreceğini ifade etti.

Patlama anında kafasına ve gözüne cam kırıkları isabet eden Buse beyin, plastik cerrahisi ve göz doktorlarının da arasında olduğu üç ayrı ekip tarafından ameliyat edilmişti. İlk önce ayrı hastanelerde bulunan anne kız daha sonra aynı odaya alınmıştı.

Patlama sırasında yaralanan 4 kişinin tedavisi çeşitli hastanelerde devam ediyor.

İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi’ne bağlayan Merasim Sokak’ta, askeri servis araçlarının geçişi sırasında 17 Şubat Çarşamba günü bombalı saldırı düzenlenmişti.

AA

Haberin Devamı