Türkiye (Son Dakika) Büyü bozma bahanesiyle soydular

Büyü bozma bahanesiyle soydular

Paylaş
Büyü bozma bahanesiyle soydular

İstanbul'da 'Mevlüt okutacağız', 'Çocuk eğitimi için para topluyoruz' diyerek kapısını çaldığı evlerde, büyü bozma bahanesiyle hırsızlık yapan Hasret P. (23) polis tarafından yakalandı

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde polise başvuran mağdurlar, evlerine gelen bir kadın tarafından, evdeki büyüyü bozma bahanesiyle soyulduklarını belirterek, şikayetçi oldular.

'TORBAYI AÇTIĞIMIZDA...'


Mağdur kadınlar "Kapımıza gelen kadına inanıp içeri aldık. Eve girince içerde büyü olduğunu söyledi. Büyünün bozulması için evde bulunan altınları bir torbaya koyarak getirmemizi istedi. Torbaya okudu. Bir süre elinde tuttu. Daha sonra büyünün bozulduğunu söyleyip ayrıldı. O gittikten sonra torbayı açtığımızda altınların yerinde taş parçaları gördük" dedikleri öğrenildi.

EL ÇABUKLUĞUYLA...


El çabukluğu ile altınları alıp yerine taş koyduğu belirtilen şüpheli Hasret P., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine gelen mağdurlar Hasret P.’yi teşhis etti. Kucağındaki çocuğu ile birlikte adliyeye gönderilen Hasret P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ali AKSOYER / İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı