Türkiye (Son Dakika) Buzağıyı kurtarmak isterken foseptik çukurunda can verdi

Buzağıyı kurtarmak isterken foseptik çukurunda can verdi

Paylaş
Buzağıyı kurtarmak isterken foseptik çukurunda can verdi

Adana'da evin bahçesindeki foseptik çukuruna düşen 1 günlük buzağıyı kurtarmak isteyen 20 yaşındaki Gülizar Kartal zehirlenerek öldü; onu kurtarmak için çukura giren 35 yaşındaki kayınvalidesi Rahime Kartal ise zehirlendi

Olay, saat 04.00 sıralarında Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Pencereden bahçeye baktıklarında 1 günlük buzağının yerinde olmadığını fark eden Gülizar Kartal ve kayınvalidesi Rahime Kartal, dışarı çıktı.

Bahçede, üzeri daha önce betonla kapatılmış olan eski foseptik çukurunun çöktüğünü ve buzağın da içine düştüğünü gören gelin ile kayınvalidesi komşularından yardım istedi. Komşuların geldiği sırada çukura giren Gülizar Kartal çıkmayınca arkasından Rahime Kartal da girdi. Rahime Kartal da çukurdan çıkamayınca, komşuları halat yardımıyla gelin ile kayınvalideyi çukurdan dışarı çekti.



İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Gülizar Kartal’ın öldüğü, Rahime Kartal’ın ise zehirlendiği belirlendi.

Ağır derecede zehirlenen Rahime Kartal, ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden Rahime Kartal’ın durumun ciddi olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.



Gökhan KESKİNCİ / ADANA, (DHA)

Haberin Devamı