Magazin Çağla Şıkel oğlunun ayağını ısırdı ama...

Çağla Şıkel oğlunun ayağını ısırdı ama...

Paylaş
Çağla Şıkel oğlunun ayağını ısırdı ama...

Çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapan güzel manken Çağla Şıkel, küçük oğlu Uzay’la plajda oyun oynarken görüntülendi. Güzel manken Uzay'ın ayaklarını ısırdı ama çocukları severken dikkate alınması gerekenleri unuttu

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, bayram tatilini geçirmek üzere çocukları Kuzey ve Uzay'la birlikte Bodrum'a gitti. Gölköy koyundaki Flamm'da dinlenirken görülen Çağla Şıkel önce kahve keyfi yaparak cep telefonundan sosyal medyayla ilgilendi. Küçük oğlu Uzay yanına gelince güzel mankenin keyfi daha da arttı.Çocuklarıyla Bodrum'da tatil yapan güzel manken Çağla Şıkel, küçük oğlu Uzay'la plajda oyun oynarken görüntülendi.

UZAY'IN AYAKLARINI ISIRDI

UZAY'ın ayaklarını ısırmaya çalışan, şezlongda oğluyla neredeyse güreşen Çağla Şıkel'in neşesi görülmeye değerdi. Anne-oğul oyun oynayarak eğlenirken çevrelerinde güneşlenenler onların kahkahalarına katılmadan edemediler. Güzel manken Uzay'ın ayaklarını ısırdı ama çocukları severken dikkat edilmesi gerekenleri unuttu.

AYAK ALTI ÖPÜLEN ÇOCUK KISKANÇ OLUYOR

Uzmanlara göre ayaklarının altı öpülen çocuklar kıskanç oluyor. İddiaya göre ayakları öpülen çocuk, hissettiği ‘anormal’ değerlilik hissi ile kıskançlığa meyleder. Böylesi çocuklar anne babalarının kardeşlerine yönelmesinden rahatsız olur. İlgiyi kaybetme kaygısı anormal derecede ilgi ile sevilmiş çocuklarda sıklıkla görülür.


.

Haberin Devamı