Magazin Çağla ve Emre ayrıldı mı?

Çağla ve Emre ayrıldı mı?

Paylaş
Çağla ve Emre ayrıldı mı?

Şarkıcı Emre Altuğ'un 2008 yılında evlendiği manken eşi Çağla Şıkel'den ayrıldığı iddia edildi. Altuğ, haberlere önce Twitter üzerinden yanıt verdi sonra basın açıklaması yaptı

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ sayfasına "Bugün çıkan ayrılık haberleri yalandır. Başka da bir şey yazmaya gerek duymuyorum. Haberlere inanıp yorum yapmamanızı rica ederim. sevgiyle..." notunu düştü.

Çağla Şıkel ise iddialara şöyle yanıt verdi: "Öyle bir şey yok. Kim yapıyor bu haberleri, nerelerinden uyduruyorlar?"

Haberin Devamı

BASIN AÇIKLAMASI GELDİ

“Evlerini ayırdılar. Emre Altuğ ve Çağla Şıkel Altuğ cephesinde sular durulmuyor” başlıklı haberlerin ardından ünlü çift bir de basın açıklaması yaptı

Altuğ çifti konuyla alakalı; “ Asılsız çıkan haberlerin nasıl, neden çıktığı konusunda hiçbir fikrimiz yok. Bizim tek doğrumuz mutlu bir aile olmamız ve bu mutlu birliktelikten var olan mutluluğumuzun simgeleri çocuklarımız. Kimsenin gerçek anlamda yaşadığımız mutlu aile olma durumumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz dedi.

Altuğ ailesi çıkan haberler konusunda 9 Şubat 2013 Cumartesi günü Marmara Forum’da gerçekleşecek olan dev Emre Altuğ Sevgililer Günü konserine Çağla Şıkel Altuğ’un KAÇUV’lu (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) çocuklara destek olmak için katılmasını işaret ederek sevgililer gününde aynı projede yer almamızda haberlerin asılsız olduğunun kanıtıdır" dedi.

Haberin Devamı