Türkiye (Son Dakika) 'Çaldığım et büyükannemi hatırlatıyordu'

'Çaldığım et büyükannemi hatırlatıyordu'

Paylaş
'Çaldığım et büyükannemi hatırlatıyordu'

İngiltere'de yaşanan bir hırsızlık olayı, bir hırsızın, savunmasında bugüne kadar duyulmamış bir iddiada bulunmasına yol açtı

51 yaşındaki hırsız, mahkemedeki savunmasında, marketten çaldığı eti, ölmüş olan büyükannesini kendisine hatırlattığı için çantasına koyduğunu belirtti…

Hırsızlık olayı, Asda marketler zincirinin İngiltere’nin Sunderland kentine bağlı Washington kasabasında bulunan bir şubesinde gerçekleşti. 51 yaşındaki John Casey, raftan aldığı eti çalıp çantasına attı. Güvenlik kameralarının, olanları kaydettiğinin farkında olmayan adam, tam marketten çıkarken yakayı ele verdi.

O ETİ BİR DAHA GÖRMEMEK İÇİNMİŞ!


Olaydan dolayı mahkemelik olan adam, savunmasında öne sürdüğü bir iddiayla hem jüriyi hem de yargıcı şaşırttı. Büyükannesinin, kan pıhtılaşmasından öldüğünü anlatan adam, gördüğü etin, kendisine büyükannesinin ölümünü hatırlattığını ve bu nedenle, marketteyken et ile bir daha karşılaşmamak için çantasına koyduğunu söyledi.

BİR DAHA KARŞIMA ÇIKARSAN...

Adamın ‘duygusal’ mazereti, mahkemece suçlu bulunmasına engel olamadı. 8 çocuk babası olan Casey, şartlı olarak tahliye edildi. İki gün süren ve 20 bin sterline mal olan mahkemenin sonunda yargıç, “Bir daha önüme gelirsen bu kadar insaflı olmayacağım” dedi.

DHA

Haberin Devamı