Spor CANLI İZLE: Beşiktaş CSKA Moskava maçı canlı izle! Smart Spor HD şifresiz yayın

CANLI İZLE: Beşiktaş CSKA Moskava maçı canlı izle! Smart Spor HD şifresiz yayın

Paylaş
CANLI İZLE: Beşiktaş CSKA Moskava maçı canlı izle! Smart Spor HD şifresiz yayın

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bugün CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını Shakhtar Donetsk ile yapan siyah beyazlı ekibin bu karşılamada nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Beşiktaş CSKA Moskava maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in yeni sezonuna güzel bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, bugün ikinci hazırlık karşılaşmasına çıkıyor. Siyah beyazlı ekip güçlü Rus ekibi CSKA Moskova ile mücadele edecek. İlk maçta Shakhtar Donetsk ile karşılaşan ve sahadan 0-0'lık skorla ayrılan Kartallar, bu maçtan galip ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş CSKA Moskova maçı bugün saat 15.00'te yayınlanacak. Mücadeleyi Smart Spor kanalı naklen ve şifreli olarak yayınlayacak.

Karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurulum yapmanız gerekiyor.

SMART SPOR CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI

17 Temmuz Salı

Beşiktaş – Reading 20.00 Smart Spor

20 Temmuz Cuma

Beşiktaş - Krasnodar 19.00 Smart Spor

Şenol Güneş: Basit oynayın

Hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş, yavaş yavaş yeni sezonda oyuncularından neler istediğini anlatmaya başladı.

Siyah-beyazlı teknik adam, üçüncü şampiyonluk için kolları sıvarken oyuncularına ise “Yapacağınız tek şey basit oynamak” dedi. Güneş, ayrıca yönetimden, transferinlerin lige kadar yetiştirilmesini istedi.

Haberin Devamı

Antrenmanlarda çift kale maçları durduran, ayrıca kamptaki toplantılarda futbolcularına yeni taktikler üzerinde bilgi veren Şenol Güneş’in, “Lig başladığında bizim oyun tarzımızda kendimiz değil topu koşturmalıyız. Geçen sene olduğu gibi bu sene de rakipler bize karşı önde pres yapacaklar. Bu nedenle hepimiz pas oyunu oynamalıyız. Bazılarımız ayağında gereğinden fazla top tutuyor. Benim istediğim takım sürekli pas yapan bir takım. İyi bir ekibiz ama bu yetmez. Rakipler bize kapalı futbol oynayacak. Oyun sıkıştığı an topu boş alanlara göndermeliyiz. Biz değil rakip yorulsun” dediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam takıma bunları anlatırken, yönetimle de yeni yapılacak transferler hakkında konuştu. Transferin son günlerinde oyuncu alınması durumunda söz konusu futbolcunun takıma alışmasının zaman alacağını belirten Güneş’in, öncelikle sağ bek ve yeni bir forvetin en kısa zamanda bitirilmesi gerektiğini söylediği bildirildi.