Spor Carlos Carvalhal fikstürden yakındı

Carlos Carvalhal fikstürden yakındı

Paylaş
Carlos Carvalhal fikstürden yakındı

Sivasspor'u 3-1'lik skor ile geçen Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, maçın ardından açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor'u 3-1'lik skor ile geçen Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, yorgunluğa rağmen önemli olanın kazanmak olduğunu söyledi.

Çok yoğun fikstürden geçtiklerini belirten Portekizli teknik adam, "Bu sadece bir maç. Sadece bu maçla ilgili olan bir şey değil, geriden gelen şeylerle de ilgili. Mersin'de oynadık, gece geldik, bir gün rejenarasyon idmanı yaptık ve sonra Fenerbahçe ile mücadele dolu bir maç yaptık. Sonra iki gün daha rejerasyon idmanı yaptık ve bir maç daha geldi.

Tabi ki hepimiz biliyoruz futbolcuların yorgunluğu ile ilgili durumları. Fenerbahçe gibi zorlu bir maçtan, çok efor sarfettiğimiz bir maçtan sadece iki gün sonra bir maç oynayacak olmak maçın zaten zor geçeceğini gösteriyordu. Sadece bu değil. Ayrıca Sivasspor'da benim gördüğüm ölçüde bu ligin en çok koşan, en çok mücadele eden takımlarından biri.

Bu ölçülerde biraz pragmatik olmak lazım, kazanmamız gerekiyordu ve 3 puanı aldığımız için mutluyuz." dedi. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacakları hatırlatılan Carvalhal, "Pazartesi izin günümüz olacak. En azından bir tam gün maça hazır olmamız için vaktimiz olacak. Sivasspor maçının yorgunluğunu atmamız için zamanımız olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı