Gündem Çarpışan oto eğlencesi kanlı bitti

Çarpışan oto eğlencesi kanlı bitti

Paylaş
Çarpışan oto eğlencesi kanlı bitti

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde 11 yaşındaki Aleyna Özer, çarpışan oto ile eğlenirken, piste kaçan tavşanı görmek için başını eğince, başka bir otonun çarpması sonucu boynu kırılarak öldü

Olay, dün gece Besni'nin Ciritmeydan Mahallesi Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonu bitişiğindeki eğlence merkezinde meydana geldi.

Besni Belediyesi'nde zabıta memuru Adem Özer, akşam saatlerinde eşi ve 2 çocuğunu yanına alarak eğlence merkezine gitti. Özer ailesinin en küçük ferdi olan 11 yaşındaki ilköğretim 6'ncı sınıf öğrencisi Aleyna Özer, ağabeyi 16 yaşındaki Ahmet ile birlikte çarpışan otomobile bindi.

İki kardeş bindikleri otomobilde eğlenirken, Aleyna Özer pistin altına kaçan bir tavşanı farketti. Pistin altına kaçan tavşanı görmek için dışarı eğilen Aleyna Özer'e, bu sırada arkasından gelen diğer çarpışan araba çarptı.

DEMİR BLOKLAR ARASINA SIKIŞTI

Çarpmanın etkisiyle Aleyna Özer, pistin demir blokları ve diğer arabanın arasına sıkıştı. Ailesi ve eğlence merkezinde bulunanların durumu fark etmesi ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri, müdahale etmek istediği küçük kızın öldüğünü belirledi.

Ailesi ve görenlerin büyük üzüntü yaşamasına yol açan olayın ardından Aleyna Özer'in cesedi otopsi için Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Burada yapılan otopsisinde boynunun kırıldığı ve buna bağlı olarak yaşamını yitirdiği saptanan Özer, bugün öğle saatlerinde ilçe merkezinde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Olayla ilgili güvenlik güçlerince başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Adıyaman/DHA