Türkiye (Son Dakika) Çarpmanın etkisiyle!..

Çarpmanın etkisiyle!..

Paylaş
Çarpmanın etkisiyle!..

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 14.15 sıralarında Kadıköy Ünalan TEM bağlantı yolu Ankara istikametinde meydana geldi

Kurban pazarında anneleri Ayşe Uçhan ile dolaşan Büşra (12), Kübra ve Enes annelerinden ayrılarak, yolun karşısına çiçek toplamaya gitti. Yol kenarındaki çiçeklerden toplayan kardeşlerden Enes ve Kübra 20 metre ileride üst geçit varken yolu kullanarak, karşıya geçti.

Ancak Büşra'ya 34 GC 9255 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Büşra, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya neden olan otomobil ise polisin yaptığı tespit sonucu 92 metre sonra durabildi. Anne ve kardeşler gözyaşlarına boğuldu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri üzeri poşetle örtülen küçük Büşra'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çarpmanın etkisiyle Büşra'nın kafatası ve beyninin de yaklaşık 50 metrelik bir alana saçıldığı tespit edildi.

Savcılık talimatıyla kaza yerine olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri de Büşra'nın cesedinin bulunduğu yerden otomobilin durduğu yere kadar olan mesafeyi metreyle ölçtü.

İsmi öğrenilemeyen sürücü Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Küçük Büşra'nın cesedi ise yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Morgu'nu kaldırıldı.

DHA

Haberin Devamı