Spor Çaykur Rizespor'dan dostluk mesajı

Çaykur Rizespor'dan dostluk mesajı

Paylaş
Çaykur Rizespor'dan dostluk mesajı

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, sporseverlerin Karadeniz'in iki dost ve kardeş takımının zevkli ve çekişmeli mücadelesini izleyeceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’da, basın sözcüsü Aykut Ferah, sporseverlerin Karadeniz’in iki dost ve kardeş takımının zevkli ve çekişmeli mücadelesini izleyeceğini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçında alınan mağlubiyetin üst sıralarda yarışma şanslarını zora soktuğunu belirterek, bu mağlubiyeti telafi etmek zorunda olduklarını vurguladı.

Trabzonspor
’un iyi bir haftayı geride bıraktığını ifade eden Ferah, "Kulüplere örnek olacak üç adayın yarıştığı zevkli bir kongreyi geride bıraktılar. Sayın Muharrem Usta ve Trabzonspor’a başarılar diliyoruz. İnanıyorum ki Trabzonspor hak ettiği başarıları yakalayacaktır. Ardından Eskişehirspor karşısında net bir galibiyet aldılar. Her alanda moral olarak yükselişte olan bir ekip" diye konuştu.

Ferah, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor maçlarının her zaman farklı duyguları barındırdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Sporseverler Karadeniz’in iki dost ve kardeş takımının zevkli ve çekişmeli mücadelesini izleyecek. Taraftarlarımız yıllardır aynı tribünde birlikte maç izliyor ve başarılara ortak seviniyor. Trabzonspor maçı, gol atanın alkışlanacağı, gole gidenin destekleneceği bir mücadele olacak. Elbette her iki takım da kazanmak zorunda. Hak edenin, çok koşanın kazanacağı bir maç olsun."

Önemli eksiklerinin olduğuna işaret eden Ferah, Eren Albayrak, Viera, Dhurgham İsmail ve Ludovic Sylvestre’nin sakatlıkları sebebiyle yarınki maçta görev yapamayacağını kaydetti.

Yeşil-mavili ekibin Trabzonspor maçına Itandje, Orhan Ovacıklı, Ertuğrul Ersoy, Oboabona, Murat Duruer, Robin Yalçın, Koray Altınay, Makiadi, Mehmet Akyüz, Ahmet İlhan Özek ve Kweuke 11’i ile çıkması bekleniyor.

AA

Haberin Devamı