Spor Çaykur Rizespor'un morali yerine geldi

Çaykur Rizespor'un morali yerine geldi

Paylaş
Çaykur Rizespor'un morali yerine geldi

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizerspor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, Konyaspor karşısında aldıkları bir puan ile moral ve motivasyonlarını yeniden kazandıklarını söyledi

Kayıhan, Konyaspor karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Her iki takım için de son dakikaya kadar zor ve çekişmeli geçen bir maç oldu. Maçın 0-0 bittiğini düşünürken 90. dakikada 1-0 geriye düştük. Futbolcularımız inançla uzatma dakikalarında beraberliği kovaladı ve uzatmaların son dakikasında beraberliği yakaladılar. Konyaspor karşısında aldığımız bir puan ile moral ve motivasyonumuzu yeniden kazandık" dedi.

Takım olarak uzun süredir deplasmandan puan alamadıklarını ifade eden Kayıhan, "Bu sonuçla bu olguyu da futbolcularımız üzerlerinden atmış oldu. Çok inançlı oynadık, savaştık, maçı bırakmadık. Böyle oynadığımız takdirde altını çizerek söylüyorum, maç kaybetmeyiz" diye konuştu.

Çaykur Rizespor taraftarına çok borçları olduğunu kaydeden Kayıhan, "Çünkü Çaykur Rizespor, taraftarın beklentilerine cevap veremedi. Alınan 1 puan belki çok değil. Ama biz taraftarımıza hediye ediyor ve gelecek haftaki maçta taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Sezon bizim için çok zor geçiyor. Onların desteği ile zoru kolaya çevirmeye çalışıyoruz" dedi.

AA

Haberin Devamı