Magazin Cem Yılmaz'ı otoparka almadılar

Cem Yılmaz'ı otoparka almadılar

Paylaş
Cem Yılmaz'ı otoparka almadılar

Komedyen Cem Yılmaz önceki gün 6,5 aylık hamile eşi Ahu Yağtu ile çıktığı Boğaz turu öncesi cipini bırakmak için girdiği otoparktan geri çevrildi.

Valelerin yer olmadığı gerekçesiyle otoparkın kapısından geri çevirdiği Yılmaz, eşi Yağtu ile teknesine binip Adalar'a açıldı. Avrupa turnesinden döndükten sonra hemen her gün gazetecilerin objektiflerine takılan ünlü komedyenin önceki gün Boğaz turu öncesi ilk durağı Etiler'deki ünlü şarküteri Gourmet Garage'de oldu. Görevlilere verdiği uzun sipariş listesinin hazırlanmasını içeride eşiyle birlikte bekleyen Yılmaz'ın, evlendikten sonra arasına mesafe koyduğu gazetecilere yine soğuk davrandığı gözlerden kaçmadı.

4 mağaza görevlisi taşıdı

Haberin Devamı

Özellikle eşi için organik ürünleri tercih ettiği öğrenilen komedyenin asabi tavırlarına anlam verilemedi. Kafasına taktığı bonesiyle dikkat çeken Yağtu'nun karnı iyice belirginleşmeye başlarken, Cem Yılmaz'ın ise kısa kapri pantolonunun altına yine terlik giydiği görüldü. Mağazadan önce çıkan Yağtu'dan sonra kapıda gözüken komedyenin son dönemde olduğu gibi yine ağzını bıçak açmadı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Yılmaz'ın cipine binmesinden sonra verdiği sipariş uzun sipariş listesini taşımak için ise tüm mağaza görevlilerin seferber olduğu görüldü. Yılmaz, dört mağaza görevlisinin taşıdığı alışveriş poşetlerinin bagaja konulmasından sonra direksiyonu Bebek'e kırdı. Bebek'te valelerin otoparkta yer olmadığı gerekçesiyle cipini geri çevirdiği Yılmaz'ın daha sonra Kuruçeşme'den bindiği teknesiyle Adalar'a açıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Gecce