Advertorial Centilmen erkeğin tercihi bu 'Kış' da Giovane Gentile
Sponsorlu

Centilmen erkeğin tercihi bu 'Kış' da Giovane Gentile


Paylaş
Centilmen erkeğin tercihi bu 'Kış' da Giovane Gentile

Doğallığın tüm bileşenlerini tasarımlarına yansıtan Giovane Gentile. Sonbahar Kış Koleksiyonlarının tüm detaylarını Posta Gazetesi ve Posta.com.tr okurları ile paylaştı.

Çalışma hayatındaki erkeklerin sıklıkla yaşadığı “bugün toplantıda ne giysem” endişesi Giovane Gentile şıklığı ve rahatlığıyla ortadan kalkıyor. Tasarımlarında ofis ve günlük yaşama uygun teknolojiler ve çizgileri esas alan modeller ile çevresine karşı şık, trend ve karizmatik imaj veren kıyafetler; aynı zamanda konfor, esneklik ve sadelik de sunuyor.

Giovane Gentile, erkek modasını iki ana akım ile oluşturuyor. Giovane Gentile Limited Edition serisi ve Giovane G. Designers serisi. Limited Edition serisi; business ağırlıklı tasarımlar ve özel seçilmiş kumaşlar ile hem ofis içinde hem de özel günlerde aktif bir şıklık sağlıyor.

Bu sonbaharın öne çıkan Limited Edition tasarımlarından birkaç tanesini sizin için seçtik, birlikte inceleyelim;

Sportif çizgiler ile olgun şıklığın bir araya geldiği, Business Casual da diyebilebileceğimiz; aktif yaşamını modern tasarımlar ile süslemek isteyen erkeklerin tercihi Giovane G. Designers serisi ile, sonbaharın pastel renkleri arasında karizmatik bir çarpıcılık yaşayabileceksiniz. Editörler olarak sizler için derlediğimiz Giovane G. Designers tasarımlarından bazıları da şöyle;

Kaşmirin sıcaklığı ve ağırlığını sevenler ya da kaşe ceketlerin dokularına hayran olanlar ile; detaylardaki renk uyumlarına ve zekice hazırlanmış kombinlere önem verenleri sevindirmeye devam edeceğiz gözüküyor. Uzun süre ütüsü bozulmayan pantolonlar, iş hayatının hareketliliğini kısıtlamayan kesimler ve sıradan renklerden bunalmış trendseverler için bu sonbahar Giovane Gentile ile daha konforlu geçecek. Dünyada 30’dan fazla ülkedeki birbirinden değişik milyonlarca erkeği giydiren tasarımları yakından incelemek ve üzerinizdeki duruşunu denemeniz için sizleri en yakın Giovane Gentile mağazasına bekliyoruz.

SİZE EN YAKIN Giovane Gentile MAĞAZASINI BULMAK İÇİN TIKLAYINIZ