Magazin Cevahir Turan kimdir? Kaç yaşında?

Cevahir Turan kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Cevahir Turan kimdir? Kaç yaşında?

İnadına Aşk dizisiyle ünlenen oyuncu Cevahir Turan dün akşam Arman Yıldız ile dünyaevine girdi. Bu gelişme sonrası ünlü oyuncunun ismi magazin dünyasında sık sık konuşulurken 'Cevahir Turan kimdir?' sorusu da sorulmaya başladı.

Sinema ve dizi oyuncusu Cevahir Turan, geçen yıl uçak yolculuğu sırasında Arman Yıldız'la tanıştı ve ikili aşk yaşamaya başladı. Dün akşam ise Cevahir Turan ve Arman Yıldız bu birlikteliği nikahla taçlandırdı. Bu evlilik magazin dünyasında yankılanırken ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı ve "Cevahir Turan kimdir?" sorusu gündem oldu.

Haberin Devamı

CEVAHİR TURAN KİMDİR?

Cevahir Turan 5 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise ve Üniversite öğrenimini çocukluk yıllarında gittiği Hollanda’da tamamladı.

Üniversitede ekonomi bölümünden mezun oldu. Aynı yıllar içerisinde Hollanda ve Almanya’da çeşitli tiyatro ve müzikal projelerinde yer aldı. Mezuniyetinden sonra İstanbul’a yerleşti ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzikal Bölümü’nde eğitimini tamamladı. Halen Haliç Üniversitesi’nde Tiyatro yüksek lisans eğitimine devam ediyor.

Profesyonel düzeyde resim yapıyor ve fotoğraf çekiyor. İleri derecede Hollandaca, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor. Cevahir Turan, 2015 yılında Fox TV’de yayınlanan İnadına Aşk isimli dizide "Ezgi Aksoy" rolünü üstlenmiştir.

Haberin Devamı