Gündem CHP'li vekilden şoke eden Dağlıca iddiası

CHP'li vekilden şoke eden Dağlıca iddiası

Paylaş
CHP'li vekilden şoke eden Dağlıca iddiası

Genelkurmay Başkanlığı'nın Dağlıca açıklamasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından şoke eden bir iddia ortaya atıldı

Genelkurmay Başkanlığı’nın Dağlıca açıklamasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından şok eden bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Yarkadaş, Twitter hesabı üzerinden ortaya attığı iddiasında: ‘Şehit sayısını vermemesi için Genelkurmay'a baskı yapılıyor’ ifadelerini kullandı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Genelkurmay'a gerçek şehit sayısının verilmemesi için baskı yapıldığını iddiası sosyal medyayı salladı.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Halk TV'de katıldığı yayında da iddiaların devam etti. İşte Yarkadaş'ın ididaları:

"Ordu PKK'nın alan hakimiyeti yüzünden bölgeye giremiyor. Devlet yöre halkıyla şehitlerimize ulaşabilmek için PKK ile arabuluculuk yapması için temaslarda bulunuyor. Şehitlerimizin sayısı açıklanmıyor, ancak zamana yayılarak sayıların yavaş yavaş bildirilmesi planlanıyor! Saray ve danışmanlar şehit sayılarının medyada bundan böyle verilmemesi yönünde karar verdi."

Haberin Devamı