Türkiye (Son Dakika) Cinayet kurbanı genç kadının telefonu 1 ay sonra sinyal vermiş!

Cinayet kurbanı genç kadının telefonu 1 ay sonra sinyal vermiş!

Paylaş
Cinayet kurbanı genç kadının telefonu 1 ay sonra sinyal vermiş!

Adana’da eski erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürülen 28 yaşındaki Türkan Sarıkaya'nın telefonuna ait SIM kartının cinayetten 1 ay sonra sinyal verdiğini tespit edildi

Adana'da bir mobilya şirketinde yönetici asistanı olarak çalışan Türkan Sarıkaya, 8 Şubat 2016'da iddiaya göre kendisi ve nişanlısını ölümle tehdit eden platonik aşığı Bünyamin Fikirdeşici'nin (29) ofisine gitti.

Çıkan tartışma sonucu Bünyamin Fikirdeşici, Türkan Sarıkaya'yı darp edip komaya sokup kaçtı.

Genç kadın olaydan 1 hafta sonra, 15 Şubat'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI



Olaydan sonra gözaltına alınan sondaj şirketi sahibi Bünyamin Fikirdeşici ve ona yardım ettiği ileri sürülen kardeşi Utku Fikirdeşici ile arkadaşı Alican Dönmez tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.



Adana'daki Türkan Sarıkaya cinayetinde şok detaylar



Akşam gazetesinden Soner Kan'ın haberine göre, olay gecesi SIM kartı kırılarak bloke edilen genç kıza ait telefon hattı, cinayetten bir ay sonra yeniden sinyal verdi.


Genç kadını öldüren adam: İğrenç cezaevine dönmek istemiyorum


FATURALARDA ARTIŞ OLDU



Türkan Sarıkaya’nın ailesi, hattın açık kalması için düzenli ödediği faturalarda 2016 Mart ayında artış olduğunu fark edip, bunun kırılarak imha edilen cep telefonunun açılarak kullanıldığı anlamına geldiğini savundu.


WHATSAPP YAZIŞMALARI İNCELENECEK



Mahkeme, hatta ait haberleşme tespit (HTS) kayıtlarının incelenip Türkan Sarıkaya ile cinayet zanlısı arasındaki Whatsapp görüşmelerinin mercek altına alınmasına karar verdi.


Türkan Sarıkaya'nın tabutunu kadınlar omuzladı

Haberin Devamı