Gündem Cinnet getiren baba 3 çocuğunu bıçakladı

Cinnet getiren baba 3 çocuğunu bıçakladı

Paylaş
Cinnet getiren baba 3 çocuğunu bıçakladı

Bursa'da henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı cinnet getiren baba, evde bulunan çocuklarını bıçakladı, daha sonra da kendi önce karnını ve boğazını kesti

Olay bu sabah 03:00 da merkez Osmangazi ilçesi Başaran Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre akşam saatlerinde çocukları ile evde birlikte vakit geçiren baba, eşinin evde olmadığı sırada bilinmeyen bir sebepten dolayı cinnet getirdi. Sinir krizleri geçiren baba uyuyan üç çocuğunu uyandırarak tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışmanın büyümesi üzerine baba Abdurrahman Durmaz çocukları ile kavga etmeye başladı. Kendisini kontrol altına alamayan baba Durmaz , mutfaktan aldığı bıçağı çocukları T.D. (3), T.D.(12) ve Tuğba D.'ye (16) sapladı. Çocuklarını yaralayan baba daha sonra bıçağı kendi karnına batırıp boğazını keserek canına kıymak istedi.

DURUMLARI CİDDİ

Çocukların çığlıklarını duyan komşuları ise hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan 3 yaşındaki T.D. ile 12 yaşındaki T.D.'yi Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak hastane, çocukların sağlık durumlarının ciddi olduğu gerekçesi ile yaralıları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti.

Hastanede tedavi altına alınan 3 yaşındaki T.D.'nin göğsünden 2 defa ve kolundan 12 yaşındaki T.D.'nin ise bacağından ve kasıklarından bıçaklandığı öğrenildi. Cinnet geçirerek çocuklarını yaralayan baba Durmaz ise Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Abdurrahman Durmaz hastanede ameliyata alınırken, babanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Vücudunun 3 değişik yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki T.D. ise Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. T.D. nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Uğur SAĞLAM / BURSA (DHA)