Gündem 'Cinsel organını gösterdi, vurdum'

'Cinsel organını gösterdi, vurdum'

Paylaş
'Cinsel organını gösterdi, vurdum'

Edirne'de bir çocuk annesi 17 yaşındaki D.D., kendisini taciz ettiği iddiasıyla Mehmet Kanlıdere'yi tabancayla öldürmek suçundan yargılandığı mahkemede, "Cinsel organını gösterdi onun için vurdum" dedi

Edirne 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten adam öldürmek’ suçundan ömlür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan D.D. ilk kez hakim karşısına çıktı.

"BAKKALDA PANTOLONUNU İNDİRDİ"

Mahkemede savunma yapan D.D., eşinin hırsızlık suçundan cezaevine olması nedeniyle 2 yaşındaki kızıyla kaldığını ve bakkal dükkanını işlettiğini belirterek şunları anlattı:

“Mehmet Kanlıdere beni sürekli taciz ediyordu. Kocam cezaevine girince tacizlerini artırdı. Olay akşamı bakkal dükkanında dururken, kapıdan bana küfürlü sözler söyledi.

Daha sonra içeri girdi ve pantolonunu indirip bana cinsel organını gösterdi. Ben de mahalleye gelen bir kadından 2 yıl önce satın aldığım tabanca ile dışarıya çıktım. Kaç defa ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Beni taciz eden Mehmet Kanlıdere’yi vurdum. Çok pişmanım.”

"OĞLUM KİMSEYİ TACİZ ETMEZ"

Mahkeme tanıkların ifadelerine başvururken, öldürülen Mehmet Kanlıdere’nin babası Veysel Kanlıdere, taciz iddialarını kabul etmedi.

Oğlunun suçsuz yere öldürüldüğünü belirten baba Kanlıdere, “Oğlum bir hiç uğruna öldürüldü. Kimseyi taciz etmez benim oğlum. Olay akşamı eve gelmiştim.

Patlayan silah sesini duyunca hemen koştum. Oğlum kanlar içindeydi” dedi. Mahkemede heyeti diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

ÇOCUĞU DA CEZAEVİNDE

Hırsızlık suçundan cezaevine giren Orhan D.’nin eşi D.D. de cinayet suçlamasıyla cezaevine girince, kızları da ortada kaldı.

Cinayetin ardından bir süre mahallede bakılan M.D., annesinin isteği üzerine cezaevine verildi. Minik M.D. 22 Mart tarihinden bu yana cezaevinde annesiyle birlikte kalıyor.

Engin ÖZMEN/EDİRNE (DHA)

2