Türkiye (Son Dakika) 'Çıplak şantaj'a polis darbesi

'Çıplak şantaj'a polis darbesi

Paylaş
'Çıplak şantaj'a polis darbesi

Şanlıurfa'da, yakınlık kurdukları kişiyi çağırdıkları evde dövdükleri ve çıplak görüntülerini çekerek internette yayma tehdidiyle zorla senet imzalattıkları öne sürülen 2'si kadın 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı

Polise başvuran 55 yaşındaki Abdülkadir Y., kiralık ev arayan ve üniversite öğrencisi olduğunu söyleyen genç bir kız ile tanıştığını belirterek şunları anlattı:

Haberin Devamı

ÜZERİMİ ÇIKARDIĞIM SIRADA...

"Adının Ayşe olduğunu söyleyen genç kız sahibi olduğum evi kiralamak istedi. Bu sebeple tanıştıktan sonra bana yakınlık göstermeye başladı. Önceki gece beni kaldığı evde yalnız olduğunu söyleyerek kahve içmeye davet etti. Eve gittikten bir süre sonra Ayşe kendisiyle cinsel ilişkiye girmemi teklif etti. Zaafıma yenik düştüm ve üzerimi çıkardığım sırada, içeri biri kadın 3 kişi girerek bana saldırdı. Daha sonra benim çıplak görüntülerimi çektiler ve internette yayma tehdidinde bulunup, 280 bin liralık senet imzalattılar."

SABIKALI KİŞİLER ÇIKTI

Abdülkadir Y.’nin ifadesinin ardından çalışma başlatan polis, şantaj yapan şüphelilerin bulunduğu 2 ayrı adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda Ayşe A., Fatma A., Halil E. ve Mahmut F. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Daha önce de tehdit ve yaralama suçlarından sabıkaları bulunduğu saptanan 4 şüpheli, sorgulamalarının ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şanlıurfa’da, çıplak görüntülerini internette yaymakla tehdit ettikleri kişiye zorla 280 bin lira imzalattıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Fatma A., savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken; Ayşe A., Halil E. ve Mahmut F. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA