Bilim - Teknoloji Çocuğunun adını Megatron koyacak
Paylaş
Çocuğunun adını Megatron koyacak

Bir baba oğluna Megatron adını koyabilmek için eşini ikna edemeyince çareyi Facebook kampanyası başlatmakta buldu

Çoğu ebeveyn çocuklarına, insanları yok etmek isteyen kötü kalpli bir robotun ismini koymak istemez. Ancak, Facebook'ta açılan bir sayfa, bu konuda istisnalar olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz ay açılan sayfa, 'bu sayfa 1 milyon kez beğenilirse eşim oğluma Megatron ismini koymama izin verecek' şeklinde bir isme sahip. Görenler bunun şaka olduğunu sanıyor ama ismini açıklamayan ve sayfanın kurucusu olan baba, bu konuda gayet ciddi görünüyor.

Haberin Devamı

Attığı mesajlarla eşinin 1 milyon kişinin bu konuda destek veremeyeceğini düşündüğünü söyleyen sayfa kurucusu yaptıkları özel anlaşmayı anlatıyor.

Megatron JR Geliyor mu?

Bu anlaşmaya göre, zaten kazanacağını düşünen anne, açılan Facebook sayfası 1 milyon kişi tarafından beğenilirse oğullarına Transformers film ve çizgi filmlerinin kötü robotu Megatron'un ismini koyacak. Uçuk sayfanın en şaşırtıcı yanıysa şimdiden 618 bin kişinin bu sayfayı beğenmesi. Facebook'ta büyük bir çılgınlık haline gelen sayfanın taklitleri bile bulunuyor.

Son Transformers filmiyle birlikte üye sayısı iyice artan grubu protesto eden başka sayfalar da Facebook'ta açılmaya başladı. Bu çılgın adamla dalga geçmek isteyenler ise '1 milyon kişi bu sayfayı beğenirse, çocuğun birini kaçırıp adını Megatron koyacağım' tarzında gruplar açıyor.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.