Magazin Çukur 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'da art arda bombalar patlıyor

Çukur 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'da art arda bombalar patlıyor

Paylaş
Çukur 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur'da art arda bombalar patlıyor

Çukur 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Selim'in hamleleri Koçovalıları sarsarken mahallede gelişen olaylar sonrası Vartolu ile Yamaç aynı safta yer alırken Çukur'da art arda bombalar patlayacak.

Show TV'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Çukur'un 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Çukur karışıyor. Selim tapuların Vartolu'ya verilmesi talimatını verirken bir yandan da Yamaç'ın hamlelerinden korkuyor. Akşın'a görücü gelirken Celasun ne yapacağını şaşırıyor. Öte yandan mahalle yangın yerine dönerken Çukur'da art arda bombalar patlıyor. Bu gelişme Vartolu ve Yamaç'ı bir araya getiriyor. Şimdi merak edilen konu Yamaç ve Vartolu bu bombalardan sağ sağlim kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

Çukur’da taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şoke ederken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un 31. Bölümünde; Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı