Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medipol Başakşehir-Club Brugge maçında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medipol Başakşehir-Club Brugge maçında

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medipol Başakşehir-Club Brugge maçında

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynadığı karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor

Maçın başında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile protokol tribününden takip etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımını konuk eden Medipol Başakşehir, ilk maçtaki 11'iyle sahaya çıktı.


KADRODA YOK


Maçta kaleyi Volkan Babacan'a teslim eden teknik direktör Abdullah Avcı, savunma dörtlüsünü Caicara, Attamah, Epureanu ve Clichy'den oluşturdu. Orta sahada Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Elia ve Mossoro görev alırken, forvette Adebayor forma giydi.

Teknik direktör Avcı, Faruk Çakır, Alparslan Erdem, Da Costa, Gökhan İnler, Cikalleshi, Kerim Frei, Napoleoni'yi yedekler arasında tuttu, yeni transferlerden Mevlüt Erdinç ve Tunay Torun'u ise maç kadrosuna almadı.


TEDAVİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR


Sol ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen ve takımdan yaklaşık 5 ay ayrı kalacak Aurelien Chedjou, tedavi süreci devam eden Mehmet Batdal ve takımla çalışmalara yeni başlayan ancak kondisyon eksiği bulunan Egemen Korkmaz da kadroda yer almadı.

Haberin Devamı