Spor Darmian resmen Manchester'da! Rafael gidiyor mu?

Darmian resmen Manchester'da! Rafael gidiyor mu?

Paylaş
Darmian resmen Manchester'da! Rafael gidiyor mu?

İngiliz ekibi Manchester United, sağ bekte görev yapan Darmian ile 4+1 yıllık anlaşma sağladı. Galatasaray'ın, Manchester'ın bir başka sağ beki Rafael'i transfer edeceği iddiaları bu gelişmeyle birlikte daha da güçlendi.

Manchester United, Rafael'in alternatifini buldu. İngiltere Premier Lig'in dev ekibi, İtalya’nın Torino takımından Matteo Darmian’ı transfer etti. Bu gelişme, Galatasaray'ın Rafael'i transfer edeceği iddialarını da güçlendirdi.

Manchester United Kulübü’nden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Darmian ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Kulüpten, İtalyan futbolcu Darmian’ın bonservisi hakkında bilgilendirmede bulunulmadı. Ülke basınında ise "Kırmızı Şeytanlar"ın Darmian’ın transferi için Torino’ya 12,7 milyon sterlin ödediği öne sürüldü.

Futbol hayatına ülkesinin Milan takımında başlayan Darmian, daha sonra Padova, Palermo ve son olarak Torino’da görev yapmıştı. İtalya Milli Takımı’nda da forma giyen Darmian, geçen sezon Torino formasıyla 46 maçta 5 gol kaydetti.

AA

Haberin Devamı