Spor Daum için düğmeye basıldı

Daum için düğmeye basıldı

Paylaş
Daum için düğmeye basıldı

Galatasaray'da Hagi ile sezon sonu yolların ayrılacağına kesin gözüyle bakılırken, yönetimin Daum operasyonu için düğmeye bastığı öğrenildi

Sportif direktör Adnan Sezgin'in çarşamba günü Almanya'ya giderek Daum ile görüştüğü belirtildi. Görüşmenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi edinilemedi ancak Alman hoca, dün Radyospor'a yaptığı açıklamada önemli ipuçları verdi.

Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Daum, "Bazı temaslar olduğunu gizleyememama takım ismi vermeyeceğim. Teklifleri değerlendirmek için zamanım var" dedi.

Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan tecrübeli çalıştırıcı "Türkiye'den hangi takımdan teklif aldınız" sorusuna ise "Bağlantı kuran pek çok kişi var. Şu anda kimseye söz vermedim çünkü benim için yapılacak anlaşma, atılacak imza ve anlayışlar üzerinde uzlaşma sağlamak önemlidir. Fakat şu anda verilmiş bir söz yok" dedi.

Türkiye'deki Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli dostlarının yanı sıra futbol federasyonu yetkilileriyle de bağlantısının olduğunu ifade eden Daum, "Futbolda yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz" diye konuştu.

GALATASARAY YALANLADI

Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede "Galatasaray Daum’a gitti" başlığıyla çıkan haberi yalanladı.

Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, haberin içeriğinde yer alan iddiaların gerçek dışı olduğu ifade edilerek, "Kulübümüzün bu konuda bir tasarrufu ve girişimi hiçbir şekilde olmamıştır" denildi.

Haberin Devamı