Magazin Deniz Uğur'un sevgilisi Orçun Benli kimdir, kaç yaşında?

Deniz Uğur'un sevgilisi Orçun Benli kimdir, kaç yaşında?

Paylaş
Deniz Uğur'un sevgilisi Orçun Benli kimdir, kaç yaşında?

Sinema projeleriyle tanınan Orçun Benli, Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı ilişki nedeniyle gündeme gelmeye devam ediyor. En son '5 Dakkada Değişir Bütün İşler' isimli komedi filminin yönetmenliğini üstlenen Orçun Benli’nin yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular merak ediliyor. Peki Deniz Uğur’un sevgilisi Orçun Benli kimdir?

Orçun Benli, 27 Şubat 1980'de İstanbul'da doğdu. Tam adı Hüseyin Orçun Benli'dir.

2012 yılında başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Orhan Eşkin, Mustafa Üstündağ, Bülent Çolak, Deniz Uğur ve Engin Alkan'ın paylaştığı Bu Son Olsun filminin senaryosunu yazıp yönetti.

Orçun Benli, beş yıldır birlikte olduğu oyuncu Deniz Uğur ile 21 Kasım 2013 tarihinde nişanlandı.

2014 yılında senaryosunu yazıp yönettiği Gulyabani filminde Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Melike Öcalan, Didem Balçın, Mustafa Üstündağ, Hasan Küçükçetin, Kenan Ece, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Merve Oflaz gibi oyuncular rol aldı.

Çekimleri 2015 Eylül'de başlayan, senaryosunu Alptekin Öztürk, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Orçun Benli'nin oturduğu 5 Dakkada Değişir Bütün İşler'in başrollerinde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya, Murat Şahan, Ali Düşenkalkar, Neslihan Acar, Nezih Tuncay oynadı.


Reha Muhtar'dan eski eşinin sevgilisine uzaklaştırma!




Haberin Devamı