Magazin Devlerin kavgasından rekor çıktı

Devlerin kavgasından rekor çıktı

Paylaş
Devlerin kavgasından rekor çıktı

Ajda Pekkan ile ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat arasındaki şarkı gerginliği Şehrazat'ın şarkısına yaradı

. Önce 40 bin liraya Ajda’ya satılan şarkı, süperstar albümünde okumaktan vazgeçince bu kez yaklaşık 20 bin liraya Meyra’ya satıldı. Ajda Pekkan’ın stüdyo hazırlığı sürecinde yeni albümüne ‘Aşklayalım’ adlı şarkısını koymayacağını öğrenen Şehrazat, çok kızıp eski dostunu adeta defterden silmişti.

Haberin Devamı

“Nefes aldığım sürece Ajda albümünde olmam” diyerek bir daha sanatçıyla asla çalışmayacağını vurgulamıştı. Şehrazat, yaklaşık 40 bin liraya satılan şarkının ücretini de Ajda Pekkan şarkıyı yaz ve bayram konserlerinde okuduğu için iade etmedi. Şarkının ücretinin konuşulmasından rahatsız olduğunu vurgulayan ünlü besteci “Ajda şarkıyı 5-6 konserinde okudu.

Beni ilgilendirmez. Albümüne koyup koymamak onun bileceği işti” şeklinde konuştu. Yaklaşık 40 bin lira Ajda, 20 bin lira da Meyra’dan kazanan şarkı, istenmemesine rağmen pop piyasasının en pahalı eserlerinden de biri olmuş oldu.

Şarkıları en çok talep gören sanatçılardan Sezen Aksu şarkılarının piyasası 30 ile 50 bin, Serdar Ortaç ve Yıldız Tilbe şarkıları 15 ile 35 bin lira arasında değer buluyor. Böylelikle ünlü besteci Şehrazat’a 60 bin lira civarında bir gelir getiren ‘Aşklayalım’ şarkısı en pahalı pop şarkılarından biri olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı