Spor Diego için müthiş kapışma

Diego için müthiş kapışma

Paylaş
Diego için müthiş kapışma

Galatasaray, Hamit ve Milito'dan sonra bu kez de Diego için Fener'le kapışıyor. 9 milyon Euro isteyen Alman kulübüne 7 milyon Euro teklif edildi

Galatasaray ile Fenerbahçe Hamit Altıntop ve Milito'dan sonra bu kez de Wolfsburg'lu Diego Ribas için karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılılar, Hamit'i renklerine bağlayarak ezeli rakibi karşısında transferde 1-0 öne geçerken 2 takım bir süredir Milito için de amansız bir rekabetin içine girmişti.

Tüm bu gelişmeler yaşanadursun Galatasaray bu kez bir süredir F.Bahçe'nin gündeminde olan ve geçen sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçiren Wolfsburg'lu Diego Ribas'a kancayı attı.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Yaptığı transferlerle sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getiren Cimbom'da yöneticilerin Diego konusunda önemli adımlar attığı ortaya çıktı.

Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Brezilyalı futbolcu için Alman kulübünün yöneticileriyle pazarlık yaptığı belirlendi.

Wolfsburg'un Galatasaray'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli istediği ancak Sarı- Kırmızılılar'ın 7 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi.

Alman kulübünün bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmediği öne sürülürken pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı