Spor Diego'nun elini kopartıyordu!

Diego'nun elini kopartıyordu!

Paylaş
Diego'nun elini kopartıyordu!

Teknik direktör Ersun Yanal'ın 'yeni Alex' olarak ilan ettiği Diego Ribas, takım arkadaşı Mehmet Topuz ile tanışması sırasında şaşkına döndü

Samandıra, 14 Temmuz akşam saatlerinde en önemli kavuşmalarından birisini yaşadı. 19. şampiyonluk sonrası yeni sezon açılıyordu ve açılışın ağır misafiri yeni transfer Diego Ribas'tı. Sambacı, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla tanıştı. O an, duygusal, esprili, neşeli anlar yaşandı. Fenerbahçe 'nin önemli transferlerinden Diego, takım arkadaşları ile buluşurken tam bir aile havası vardı.

İLK OLARAK YANAL GÜVENİNİ ANLATTI


Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberine göre; Brezilyalı futbolcuyu Samandıra'da ilk karşılayan Ersun Yanal oldu. Tecrübeli teknik adam, sıcak bir şekilde yeni 10 numarasını karşıladı, hemen şu güzel sözlerle onu motive etti:
"Bak Diego... Seninle ilgili hayallerimiz, umutlarımız var. Sana sonuna kadar ben ve bu kadro destek olacağız. Seninle beraber 4. yıldızı takacağız. Sana çok güveniyoruz. Zaten senden başka transfer de yapmadık."

"EV BUL DA HOŞ GELDİNE GELELİM"

Ardından Diego Ribas diğer takım arkadaşları ile tanıştı. Tanıştırma rehberi Cristian'dı. Diego'ya en çok, "Ev buldu mu?" sorusu soruldu. Diego da, "Bakıyoruz" yanıtı verdi. Arkadaşları, "Ev bul da, hoş geldine gelelim eve" diye takılmaktan edemediler.

DIEGO'YU ŞAŞIRTAN TANIŞMA

Diego'ya en yakın ilgiyi Mehmet Topuz ile Mehmet Topal gösterdi. Topuz, Brezilyalı yıldızın elini kurban pazarlığı yapar gibi sert sıkınca Diego'nun gözü korktu.

Takımın neşe kaynadığı olan Mehmet Topuz, gülerek durumu eliyle anlattı. Mehmet Topal ile yeni takım arkadaşına omuz vurarak 'hoş geldin' dedi ve kucaklayıp bağrına bastı.

Haberin Devamı