Gündem Dilara'yı kaçıranlardan şok mesaj

Dilara'yı kaçıranlardan şok mesaj

Paylaş
Dilara'yı kaçıranlardan şok mesaj

15 gündür haber alınamayan Dilara'nın babası: Kızımı zorla evlendirmek için kaçırdılar. 18'ine girmesini bekliyorlar

İzmir Çeşme’de dershane çıkışı ortadan kaybolan ve 15 gündür haber alınamayan liseli Dilara’nın kaçırıldığı ortaya çıktı. Genç kızı kaçıran T.A.’nın ailesinden gelen telefon, umutla bekleyen babasını ve annesini yıktı.

Haberin Devamı

T.A.’nın ailesinin kendisine, “Kızınız 8 gün sonra 18 yaşına girdiğinde nikah kıyıp veririz” dediğini bildiren acılı baba İhan Mercik, “Kızımı zorla evlendirecekler”
diyerek zorbalığa isyan etti.

İzmir’in Çeşme ilçesinde dershane çıkışı ortadan kaybolan ve 15 gündür kendisinden haber alınamayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Dilara Mercik’in babası İhsan Mercik kızının 3 aydır tehdit edildiğini söyledi.

Dilara’ya üç yıldır platonik aşk besleyen T.A adlı kişinin kızını kaçırdığını söyleyen baba Mercik “Bu kişiyi bulup kendisine ailemden uzak dur, rahatsız etme” dedim. O da bana ‘Dilara’yı rahatsız etmiyorum. O benim kardeşim gibi biri. Benim kız arkadaşım var’ dedi. Beni söylediklerine inandırdı. Samimiyetine ikna olmuştum” dedi. Kızının 8 gün sonra 18 yaşına gireceğini söyleyen baba Mercik “Dilara’yı kaçıran kişinin ailesi ‘kızınız 18 yaşına girdiğinde nikah kıyıp sonra geri veririz’ dediler. Kızımı zorla evlendirecekler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Baba İhsan Mercik, “Ailece perişan olduk. Kızımızı bir an önce serbest bıraksınlar” diyerek yetkilileden yardım istedi.

VATAN