Magazin Diriliş Ertuğrul 120. son bölüm izle: 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 120. son bölüm izle: 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 120. son bölüm izle: 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm dün akşam TRT 1'de seyircisiyle buluştu. Diriliş Ertuğrul son bölümde Noyan, Ertuğrul'a pusu kurarken Osman Bey ise ölümle burun buruna kalıyor. Şimdi merak edilen konu Osman Bey'in Almila'nın elinden nasıl kurtulduğu...

Çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kıran kırana mücadele veren Diriliş Ertuğrul'un 120. bölümü dün akşam ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul son bölümde Ögeday'ın huzuruna çıktıktan sonra Ertuğrul Bey'e pusu kuruldu. Pusuyu kuran ise Noyan'dı. Rehin alınan Ertuğrul Bey'i alpler son anda kurtarırken Noyan ise atılan okla yaralandı. Öte yandan otağa sinsi planla giren Almila Ertuğrul Bey'in yokluğunda Osman Bey'i öldürme teşebbüsünde bulundu. Şimdi merak edilen konu Osman Bey'İ kim, nasıl kurtardı?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yola Ertuğrul Bey’le devam etmişti. Sugay Hatun kaçırılmış ancak bir müddet sonra Günalp onu kurtarmayı başarmıştı. Almıla da bu meselede yardımcı olmuş ve bu sayede güven kazanmıştı. Ertuğrul, Moğol Han’ı Ögeday’ın karşısına çıkmış ve Ögeday’ın ona tabi olma isteğini kabul etmişti. Bunu hiç beklemeyen Noyan, oldukça şaşırmıştı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Ertuğrul 120. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Diriliş Ertuğrul 121. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121. BÖLÜM FRAGMANI