Magazin Diriliş Ertuğrul 122. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Bu çarşamba geliyor...

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Bu çarşamba geliyor...

Paylaş
Diriliş Ertuğrul 122. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Bu çarşamba geliyor...

Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Kayı obası Söğüt'e yerleşirken Zeydan'ın babası vergi almak için geliyor ve işler karışıyor.

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu bu çarşamba izleyenleriyle buluşuyor. Yeni bölümde Osman Bey büyük tehlike atlatırken onu kurtaran kişi Zeydan Hatun oluyor. Ertuğrul Bey bu gelişmenin ardından Zeydan Hatuna büyük minnet duyuyor. Söğüt'e yerleşen Kayı obasından vergi almak için Zeydan'ın babası geliyor ve Ertuğrul Bey'in oğlu adamın boğazına bıçağı dayıyor ve işler karışıyor. Dragon ise kötü emellerini yavaş yavaş hayata geçirmeye başlıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA NELER YAŞANACAK?

Yeni sezonda hikaye tamamen değişerek zaman atlaması yaşanacaktır. Ertuğruş Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak. Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 10 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi devam edecek. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek.

Ertuğrul bey 10 yıl geçtiği için yaşlanmıştır. Yeni sezonda alplerin kıyafetleri değişmiştir. Osman bey 11 yaşına Savcı ise 13 yaşında gelmiştir. "Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta Tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana." diyen Ertuğrul Bey evlenmeye karar veriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A KİMLER KATILDI?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'da, yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'in dahil olduğu açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu olarak gündeme gelen bir diğer isim ise son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak oldu. Şenocak, Diriliş’in kadrosuna Aktemür rolü ile katıldı.