Magazin Diriliş Ertuğrul bu akşam başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman?

Diriliş Ertuğrul bu akşam başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul bu akşam başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı son günlerde merak konusu oldu. Sevilen dizinin yayın günü olan çarşambanın gelmesiyle birlikte diziseverler araştırmalarına hız verdi. Yeni sezonda yeni oyuncular ve yeni bir plato ile izleyici karşısına çıkacak dizinin yeni bölüm yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Diriliş Ertuğrul bu akşam başlayacak mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. İlker Aksum, Hande Soral ve Armağan Oğuz Ataç gibi isimler yeni sezonda dizinin kadrosuna dahil olacak ve çekimlerin yapıldığı platolar büyük ölçüde değişecek. Öte yandan dizinin yeni sezonunda, sezon finalinin geçtiği tarihin 15 yıl sonrası ekranlara yansıtılacak. İşte, Diriliş Ertuğrul'un yeni yayın sezonu hakkında detaylar...

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul, 17 Ekim Çarşamba akşamı tekrar bölümüyle ekranlarda olacak. Bu hafta tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin, gelecek hafta yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olabileceği tahmin ediliyor. Dizinin yeni sezon yayın tarihi belli olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

OYUNCULAR BÜYÜK ORANDA DEĞİŞTİ

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, dizinin yeni sezon kadrosunun yüzde 95 oranında değiştiği yazdı. Lübnan'dan gelen bir ailenin fotoğraf çektirmek isterken set görevlileri tarafından engellendiğini açıklayan Ali Eyüboğlu, görevlinin açıklamalarına köşesinde yer verdi. İşte, set görevlisinin o ifadeleri;

"Diriliş Ertuğrul, baştan aşağı yenilendi. Burada yeni bir plato kuruldu. Dizi, bıraktığı yerden 15 yıl sonrasını anlatacağı için oyuncu kadrosunun yüzde 95’i değişti. Seyircilerden önce bu dünyanın görülmesini istemediğimiz halde, Ertuğrul’la oğullarının olduğu kapak çekiminden, biri görüntü çekip, dışarı sızdırdı. O fotoğrafları fanların kurduğu yabancı internet sitelerinden kaldırmaya ve sızıntıyı kimin yaptığını bulmaya çalışırken, yapım şirketinin aldığı bir karar bu. Yeni dekoru ve oyuncuların kostümlü halini çektiremiyoruz."

Haberin Devamı