Magazin Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan 2. fragman geldi! Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan 2. fragman geldi! Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Paylaş
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan 2. fragman geldi! Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz yaz mevsiminin başında sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir ara veren Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan 2. fragman diziseverlerle paylaşıldı. Öte yandan dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 122. bölümün yayın tarihini açıkladı. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ne zaman?

İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil gibi isimlerin yeni sezon kadrosunda yer alacağı Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi belli oldu. Diziseverler uzun süredir bu konuda gelecek haberlere odaklanmıştı. İşte, konuya ilişkin detaylar...

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda dizinin yayın tarihi hakkında bilgi verdi. Bozdağ'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şöyle;

"Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da #TRT1'de."

BURAK ÖZÇİVİT'TEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL PAYLAŞIMI

Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda olup olmayacağı uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yürüten Mehmet Bozdağ ile çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" dedi.