Yaşam Diyaliz odasından nikâh masasına

Diyaliz odasından nikâh masasına

Paylaş
Diyaliz odasından nikâh masasına

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde diyaliz makinesine bağlanırken tanışıp birbirlerine âşık olan Hasan Sözen ile aynı yaştaki Özlem Zorlu, hastane personelinin yardımıyla evlendi

Böbrek yetmezliği nedeniyle Balıkesir Devlet Hastanesi’nde üç yıldır haftada üç kez diyalize giren Hasan Sözen, bir süre önce kendisi gibi aynı hastaneye gelip diyaliz makinesine bağlanan Özlem Zorlu ile tanıştı.

Haberin Devamı

Tedavi nedeniyle sık sık bir araya gelen Hasan ve Özlem’in arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü ve evlenmeye karar verdiler; ancak karşılarına ekonomik sıkıntı çıktı.

Bağ-Kur’dan aldığı aylık 450 lira maaşla geçinmeye çalışan Hasan Sözen’le kadın sığınma evinde kalan kimsesiz ve işsiz Özlem Zorlu’nun imdadına Balıkesir Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Servisi Sorumlusu Hemşire Fatma Koç başta olmak üzere çalışanlar yetişti.

Çiftin nikahı, hastane çalışanlarının maddi desteğiyle kıyıldı. Hasan Sözen ile Özlem Zorlu’nun evlenmesinde önemli rol oynayan Fatma Koç "Arkadaşlarım adına her ikisine de mutluluklar diliyorum" dedi. Yeni evli çift de hastane çalışanlarına kendilerine olan desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Haberin Devamı

Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, (DHA)