Gündem Diyanet öğrencileri umreye götürdü

Diyanet öğrencileri umreye götürdü

Paylaş
Diyanet öğrencileri umreye götürdü

Yarıyıl tatili nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen "Öğrencilere Umre Turu" etkiliğine katılan öğrenciler kafileler halinde kutsal topraklara gitti

Türk Hava Yolları’na ait uçaklarla sabah saatlerinde kutsal topraklara giden öğrenciler, Atatürk Havalimanı’ndan aileleri tarafından uğurlandı.

"ÇOK HEYACANLIYIM"

Kutsal topraklara gitmenin heyecanı içinde olduğunu belirten Enes Kaya, "Televizyondan bu umre gezisini öğrendim. Diyanet İşleri Başkanlığımıza bizlere bu seyahat imkanını sağladığı için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımın bu duyguyu tatmasını çok istiyorum. Kutsal toprakları göreceğim için çok heyecanlıyım" dedi.

"ORALARI MERAK EDİYORUM"

Ataköy Lisesi öğrencisi Sümeyye Kaya ise şunları söyledi: "Bizler için bu gezi çok iyi oldu. Çünkü böyle bir fırsatı bir daha bulamazdık. Kutsal toprakları gerçekten çok merak ediyorum"

67 GÖREVLİ EŞLİK EDECEK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen öğrenci, öğretmen ve velileri kapsayan 10 günlük umre turlarında da 2 bin 606 kişi kutsal topraklara uçacak.

Yarıyıl tatilini kutsal topraklarda değerlendirmek isteyen öğrenci, öğretmen ve velilerin bulunduğu kafilelere 67 görevli eşlik edecek.

İbrahim YILDIZ/DHA