Yaşam Diynamic Festival dünyayı gezerken İstanbul'a uğruyor!

Diynamic Festival dünyayı gezerken İstanbul'a uğruyor!

Paylaş
Diynamic Festival dünyayı gezerken İstanbul'a uğruyor!

Dünyanın farklı şehirlerini dolaşan ve binlerce müzikseveri buluşturan Hamburg menşeli Diynamic Festival ikinci kez İstanbul’a geliyor

Isolate organizasyonuyla gerçekleşecek Diynamic Festival İstanbul 2018, 4 Ağustos Cumartesi Kilyos Kafes’te gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Cumartesi 18.00’den itibaren başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek festival eş zamanlı iki sahneyle elektronik müzik severlere özgün bir deneyim yaşatacak.

Özellikle uzun saatler calmasıyla ve after party’leriyle ünlü ekipten sürprizlere de açık bir festival olması bekleniyor. Dünya dans müzik piyasasına yön veren, ülkemizde de oldukça popüler olan Solomun’un sahibi olduğu Diynamic sanatçılarının performansları ile yaklaşık 10.000 kişiyi ağırlayacak.

Elektronik müzikseverlerin son senelerde en fazla dinlediği ve beğendiği modern deep house akımını filizlendiren Solomun, Zürih asıllı Adriatique, derin ve katmanlı kurgularıyla, geleceğin elektronik müzik anlayışını belirleyen HOSH, geleceğin sesi olarak tanımlanan Johannes Brecht, melodik ve duygu yüklü atmosferik techno parçalarla rüştünü ispatlayan Undercatt, Karmon, Lehar, Musumeci, Andy Bros, Magit Cacoon festivalin yıldızlarıarasında, çok daha fazlası 4 Ağustos’ta Diynamic Festival’de…

Haberin Devamı