Advertorial Diz, eklem ağrılarında ve romatizma tedavisinde büyük yenilik
Sponsorlu

Diz, eklem ağrılarında ve romatizma tedavisinde büyük yenilik


Paylaş
Diz, eklem ağrılarında ve romatizma tedavisinde büyük yenilik

Diz, eklem ağrılarında ve romatizma tedavisinde büyük yenilik

Son bir yılda Amerika Birleşik Devletlerinde romatizma ve eklem ağrılarının şikayeti ile doktora başvurmuş binlerce hastayı sağlığına kavuşturan Boswellia Serrata adlı bitkiyi içeren ürün, ülkemize Sativlaya Herbal Healtcare firması tarafından getirildi. Sativlaya Herbal Healtcare Genel Müdürü Ufuk Taner BOYDAŞ ile yapılan görüşmede edinilen bilgiler;Diz ve eklem ağrısı çekenlere ve romatizma hastalarına müjde niteliğinde.

Boswellia Serrata adlı ürünü tanıtan BOYDAŞ “Boswellia Serrata binlerce yıldır Hint tıbbında bu gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan, son yıllarda tedavi edici etkileri nedeniyle modern tıpta da adeta devrim yaratmış bir bitkidir. “ dedi

BOYDAŞ ‘’Bozulan eklem yapısının tedavisi oldukça zordur, İşte Boswellic acid bozulan eklem yapısında kemik ve kıkırdak dokusunu onarırken eklemler arasında yer alan eklem sıvısının hastalıklar nedeniyle azalan miktarını sağlıklı düzeye çekerken romateit-artirit gibi eklem sıvısının iltihaplandığı durumlarda ise (Kireçlenme) bu enfeksiyonu ortadan kaldırarak hastalığın tedavisinde önemli rol oynar. Ayrıca bozlan eklem kıkırdaklarını sağlığına kavuşması için Boswellia Serrata çok önemli bir tedavi yardımcısıdır.

Boswellic acidin tedavi sürecine etkisinin yanı sıra en çarpıcı etkisi yine bel, boyun fıtığı, diz ve eklem ağrılarına karşı çok iyi bir ağrı kesici olduğudur..” diyen Ufuk Taner BOYDAŞ Sativlaya Herbal Healtcare olarak halkımıza böyle bir ürünü sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN