Spor Drogba'nın derdi beli

Drogba'nın derdi beli

Paylaş
Drogba'nın derdi beli

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da Didier Drogba bel ağrılarından dertli! Sabah idman sırasında saha kenarında oturan yıldız oyuncu, belindeki ağrı nedeniyle çalışmaya katılmayıp salona geçti

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Akşam Ajax ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar sabah bir çalışma yaptı.

DROGBA'NIN BELİNDE AĞRI


Galatasaray'da antrenmana sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Aurelien Chedjou'nun yanı sıra belinde ağrı bulunan Drogba da katılamadı.

Antrenmanın yapıldığı sahaya gelen Fildişi Sahilli yıldız, bir süre kenarda oturdu. Burada takım doktorları ile konuşan Drogba, ardından özel bir program uygulanması için salona geçti.

İKİ GRUBA AYRILDILAR


Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı yaklaşık 1 saat sürdü. İki gruba ayrılan futbolculardan ilk grubu fiziksel dayanıklılık testinin uygulandığı bildirildi. İkinci grup ise Mancini'nin gözetiminde pas ve koordinasyon çalışması üzerinde durdu.

RAKİP AJAX

Sarı-kımızılılar, ikinci yarı hazırlıklarına, bu akşam saat 20.30'da Ajax'la yapılacak THY Antalya Cup maçıyla devam edecek.

Haberin Devamı