Yaşam Dropbox Infinite özelliği duyuruldu!

Dropbox Infinite özelliği duyuruldu!

Paylaş
Dropbox Infinite özelliği duyuruldu!

Bulut depolama denilince akla gelen ilk çözümlerden biri olan Dropbox, önemli bir yenilik duyurdu.

Dropbox Infinite nedir?

Normalde ister Dropbox ister başka bir bulut depolama çözümü olsun bulut depolama çözümleri masaüstü yazılımlarını kullanırken buluttaki dosyaları yerel dosyalarla eşitliyor. Yani bulut depolama alanınızda 20 GB veri saklıyorsanız, bu verilerle çalışmak için 20 GB verinin aynı zamanda bilgisayarınızda da yüklü olması gerekiyor.

Haberin Devamı

Dropbox, bu soruna parmak basacak yeni özelliği Infinite’yi duyurdu. Türkçe karşılığı olarak “sonsuz” anlamına gelen bu kelime, dosyalarla eşitleme işlemi yapmadan çalışma imkanı sağlıyor. Dolayısıyla düşük depolama alanına sahip bilgisayarlarla bile buluttaki veriler kullanılabiliyor.

Buradaki tek sınır internet bağlantısı oluyor. Yani internetiniz hızlıysa dosyalara hızlıca erişmek mümkün. Bu sayede ciddi bir zaman tasarrufu sağlanmış oluyor.

Dropbox Infinite henüz tam anlamıyla kullanıma sunulmuş değil. Aşağıdaki videoda özelliğin nasıl kullanıldığı Dropbox tarafından anlatılıyor. Tüm kullanıcılar için Infinite özelliği kullanıma sunulduğunda gelişmeleri sizlerle tekrar paylaşacağız.

Dropbox Infinite nasıl çalışıyor?

Sıvı soğutmaya sahip 5 güncel telefon!