Türkiye (Son Dakika) Düğün konvoyunu sollamak istedi

Düğün konvoyunu sollamak istedi

Paylaş
Düğün konvoyunu sollamak istedi

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, düğün konvoyunu sollamaya çalışırken önündeki motosiklete çarpıp takla atan otomobil yol kenarındaki bir yayaya çarptıktan sonra durabildi. Kazada, 5 kişi yaralandı

Dursunbey’den Harmancık Köyü yolu üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Cesur, 10 VD 851 plakalı otomobiliyle önündeki düğün konvoyunu sollamak için manevra yaptı.

Cesur, sollamayı yaptığı sırada önündeki 10 VR 512 plakalı Recep Aslanbey yönetimindeki motosikleti fark etmeyince, motorsiklete arkadan çarptı. Motosiklet sürücüsü Aslanbey ile arkadaşı Mevlüt Deniz yola savrulup yaralandı.

Kontrolden çıkıp takla atan otomobilde yol kenarındaki yaya Süleyman Kara’ya çarpıp yaraladı. Bir süre sonra durabilen otomobilin sürücü Mehmet Cesur ile yanındaki arkadaşı Mustaf Yılmaz, kazada yaralandı.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, otomobil sürücüsü Mehmet Cesur, arkadaşı Mustafa Yılmaz, motosiklet sürücüsü Recep Aslanbey, arkadaşı Mevlüt Deniz ve yaya Süleyman Kara ambulanslarla Balıkesir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan Süleyman Kara’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar aynı yerde birden çok kazanın meydana geldiğini ve önlem alınması gerektiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


DURSUNBEY,(Balıkesir),(DHA)

Haberin Devamı