Türkiye (Son Dakika) Düğünde maganda dehşeti: 7 yaralı

Düğünde maganda dehşeti: 7 yaralı

Paylaş
Düğünde maganda dehşeti: 7 yaralı

Konya'da bir düğünde pompalı tüfeklerle rastgele havaya açılan ateş sonucu saçmaların hedefi olan 1'i çocuk 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3 kuru sıkı tabanca ile 2 pompalı tüfek ele geçirildi

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Seyit Sokak içerisindeki bir düğünde meydana geldi. Akrabaların düğününe gelen Mehmet B. (31), Ahmet B. (40), Mustafa B. (35) ve Satılmış Ö. (25), pompalı tüfeklerle ve kuru sıkı tabancalarla rastgele havaya ateş etmeye başladı.

Açılan ateş sonucu düğünde bulunan Yunus Emre Aktaş (13), Abdullah Selvi (52), Hikmet Büyükdemir (49), Muzaffer Büyükkeskin (51), Kadir Büyükkeskin (31), Salih Soylu (32) ve Dede Yıldırım (19), vücutlarına saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, yakınları ve ambulanslar tarafından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.



Düğünde ateş açan 4 kişi de polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilere ait olduğu belirtilen ve içinde 3 kuru sıkı tabanca ile 2 pompalı tüfek olan bir araç incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne ait otoparka çektirildi.

Tolga YANIK / KONYA, (DHA)

Haberin Devamı