Dünya 1 yıl boyunca kaynanasının çayına işedi!

1 yıl boyunca kaynanasının çayına işedi!

Paylaş
1 yıl boyunca kaynanasının çayına işedi!

Hindistan'da Rekha Nagvanshi adlı kadının, kendisine kötü davranan kayınvalidesi ve kayınpederinin çaylarına bir yıl boyunca işediği ortaya çıktı

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletine bağlı Indore kentinde nefret ettiği kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşayan kadının intikamı şoke etti.

Hindustan Times’ın haberine göre, Rekha Nagvanshi adlı (30) kadın, aynı evde yaşadığı kayınvalidesi ve kayınpederinin kendisine kötü davranması nedeniyle eşi Deepak Nagvanshiden boşanmak istedi.

Ancak eşi, anne-babasının kötü davranışlarını engelleyeceğine ve ev işlerine yardım edeceğine söz vererek genç kadını kararından vazgeçirdi.

Fakat buna rağmen kaynanası ve kayınpederi Rekha Nagvanshi’ye kötü davranmaya devam edince genç kadın beklenmedik bir şekilde intikam almaya karar verdi.

Rekha Nagvanshi, bir yıldan uzun bir süre boyunca kayınvalidesiyle kayınpederine ikram ettiği çayların içine işedi.

KAYNANA AFFETMEDİ

Ancak Rekha Nagvanshi, bir gün yine ikram edeceği çayın içine işerken mutfağa giren kayınvalidesi tarafından suçüstü yakalandı.

Öfkeli kaynana hemen şikayetçi olduğu gelininin tutuklanmasını sağladı ve oğlunun tüm yalvarmalarına rağmen şikayetini geri çekmedi.

2

Haberin Devamı